Yritys

RockingFuture? Kuka, mitä, missä ja miten?

RockingFuture on moderni, dynaaminen ja erittäin persoonallinen yritys, joka on perustettu Sinua varten. Kyllä, juuri Sinua! Yritys toimii ympäri Suomea, tukipaikkamme on Mikkelissä. Tarjoamme erilaisia räätälöityjä markkinointi- ja myyntipalveluita yrityksille ja koulutus-, käännös- ja tekstinhuoltopalveluita sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Lisäksi RockingFuture järjestää monenlaisia bisnestapahtumia ympäri Suomea. Tutustu palveluihimme tarkemmin täältä.

Yrittäjä Henna Kontturi on koulutukseltaan filosofian maisteri, pääaineenaan saksan kieli ja kääntäminen. Sivuaineena tutkinnossaan hänellä ovat ruotsin kieli ja kääntäminen ja psykologia. Lisäksi hän on opiskellut mm. taloustieteitä ja kasvatustieteitä. Vuodesta 2008 lähtien Henna on työskennellyt markkinoinnin maailmassa vastuutehtävissä. Hänellä on vankka kokemus erilaisten tuotteiden ja palveluiden tehokkaasta ja asiakaslähtöisestä markkinoinnista ja hän on mm. mobiilimarkkinoinnin ja sosiaalisen median rautainen ammattilainen. Hänen lisäkseen RockingFuturen laadukkaita palveluita ideoimassa ja tuottamassa on joukko yhteistyökumppaneita, eri alojen huippuosaajia, joten kokemusta ja näkemystä toden totta löytyy.

RockingFuture tähtää kaikessa tekemisessään asiakkaan menestyksekkääseen ja kaikin tavoin entistä onnellisempaan tulevaisuuteen. Asiakkaan hyvinvointi on meille asia numero 1. Emme suostu toimimaan asiakkaidemme edun vastaisesti eli käytännön tasolla tämä tarkoittaa sitä, ettemme myy asiakkaillemme palveluita, jotka eivät ole heille hyödyllisiä tai joiden emme katso sopivan heille. 

Me emme jätä asiakkaitamme koskaan yksin. Autamme heitä tarvittaessa kädestä pitäen uusissa asioissa niin kauan kuin he apua tarvitsevat ja seuraamme heidän onnistumistaan tämänkin jälkeen. Luomme uskoa siihen, että vaikeistakin asioista selvitään ja annamme vinkkejä ja työkaluja hankalien tilanteiden kääntämiseen voitoksi. Meiltä voi kysyä ihan mitä tahansa, luottamuksella. Annamme myös 100% takuun siitä, että hermomme kestävät, tuli vastaan mitä tahansa.

RockingFuture hoitaa yritysten asioita kuin omiaan. Voit itse keskittyä täysipainoisesti muihin asioihin, kun me otamme vastuun esimerkiksi markkinointiin, myyntiin tai vaikkapa tiedottamiseen tai henkilöstön kouluttamiseen liittyvistä asioista. Voit luottaa siihen, että asiat tulevat hoidetuiksi parhaalla mahdollisella tavalla, loppuun asti.

Käy tutustumassa tarjoamiimme palveluihin tarkemmin Palvelut-välilehdeltä ja ota sen jälkeen yhteyttä, niin mietitään yhdessä, kuinka rokkaavaan tulevaisuuteen Sinä olet valmis!