Referenssit

Markkinointi


"RockingFuturen Henna loi toimivat tekstit nettisivuilleni ja hän vastaa kokonaisvaltaisesti Google-mainonnastani, joka tehoaa niin hyvin, ettei minun tarvitse enää mainostaa muualla. Asiakkaat kertovat löytäneensä yhteystietoni Googlesta. Suosittelen siis lämpimästi RockingFuturen toteuttamaa Google AdWords -mainontaa kaikille, jotka haluavat paljon uusia asiakkaita!"

Ikkunamyynti ja Saneeraus Hokkanen Tmi

http://www.ikkunamyynti-ja-saneeraus.com


"Henna on pitänyt huolen siitä, että Aspolan somemarkkinointi on aktiivista, raikasta ja monipuolista. Tästä olemmekin saaneet paljon kiitosta asiakkailtamme. Hennalla on visuaalista silmää ja hän on tuonut arvokkaan ulkopuolisen näkökulman asioihin. Hän katsoo kokonaisuuksia asiakkaan silmin, mikä itselleni on välillä vaikeaa. Henna myös ”patistaa” ja innostaa tekemään asioita, jotka muuten jäisivät tekemättä. Olen saanut häneltä myös paljon markkinoinnin ulkopuolista apua mm. teknisissä asioissa."


Aspola Shop / Vuokko Korhonen

https://aspola.fi/Saksan yksityistunnit


"Näin ensikertalaisena yksityistuntien opiskelijana täytyy sanoa että kun vauhtiin pääsee, niin ei meinaa malttaa lopettaa. Tunnit ovat olleet kerta toistensa jälkeen opettavaisempia ja mikä sen parempaa kuin edetä omaan tahtiin. Välillä jopa kahvi on jäänyt juomatta ja kerennyt jäähtyä! Suosittelen kaikille, jotka vähänkään epäröivät. Es lohnt sich!"

Jenna