Ajankohtaista


Hei yrittäjä!


Onko kiire ja stressi? Tiesitkö, että somemarkkinoinnin voi myös ulkoistaa? Edullisesti, joko kokonaan tai osittain. On tuhat kertaa parempi, että ammattilainen hoitaa somemarkkinointisi tyylillä kuin että itse tuskailet sen kanssa, menetät hermosi ja että se pahimmassa tapauksessa jää kokonaan hoitamatta.


On täysin normaalia, että yrittäjän aika ja jaksaminen eivät riitä kaikkeen. Siksi RockingFuture tarjoaakin Sinulle apuaan!


Sosiaalisen median hoidon ulkoistaminen ei ole kallista ja se kannattaa takuuvarmasti silloin, jos Sinusta vähänkään tuntuu siltä, että somemarkkinointisi on hunningolla tai että se vie liikaa aikaasi. RockinFuture tekee kaikkensa yrityksesi parhaan mahdollisen somenäkyvyyden eteen!

Ota yhteyttä jo tänään joko sähköpostitse henna.kontturi@rockingfuture.com tai RockingFuturen Facebookin kautta. Asuitpa missä päin Suomea hyvänsä, saamme somemarkkinointisi varmasti rullaamaan sujuvasti!

_______________________________________________________________________________________________________


Markkinoinnin saralla kuuminta hottia on nyt ehdottomasti kokemusmarkkinointi!


Ihmiset haluavat lukea ja kuulla aitoja kokemuksia yrityksesi tuotteista / palveluista. He haluavat nähdä kuvia aidoista tilanteista ja tavallisista ihmisistä käyttämässä tuotteita. Heidän täytyy pystyä samaistumaan näihin ihmisiin ennen ostopäätöksen tekemistä. Heidän täytyy inspiroitua, yllättyä ja mikä tärkeintä: ryhtyä tuumasta toimeen. Eli yrityksesi toimialasta ja –tavasta riippuen joko marssia myymälääsi ostamaan tuotteesi, mennä nettiin tilaamaan tuotteesi/palvelusi tai ottaa puhelin käteen ja soittaa sinulle.

Kokemusmarkkinointi on kerrontaa ihmiseltä ihmisille. Päästä kokemusmarkkinoinnin ammattilainen yksin tai tiimeineen sisään yritykseesikokemaan, aistimaan, tuntemaan, maistamaan, haistamaan ja anna hänen kirjoittaakokemastaan! Saat kaiken kokoamani materiaalin kuvineen ja videoineen vapaaseen käyttöösi. Voit hyödyntää sitä nettisivuillasi, sosiaalisen median kanavissasi, esitteissäsi ja kaikessa muussa mainonnassasi.

Samalla saat minulta myös apua materiaalin hyödyntämiseen tai voin halutessasi hoitaa siihen liittyvät asiat ihan konkreettisestikin, jolloin hommat hoituvat sujuvasti. Jos ja kun toteat kokemusmarkkinoinnin toimivaksi, olen mielelläni apunasi myös jatkossa. Laitetaan yhdessä uudet, elämykselliset tuulet puhaltamaan yrityksessäsi!

Kiinnostuitko? Soita tai laita sähköpostia, niin kerron lisää.
Eikö yritykselläsi ole vielä käytössä nettiajanvarausta?

Ei hätää! RockingFuture ja Aika24 Oy tekevät yhteistyötä. Aika24 Oy on mikkeliläinen yritys, joka toteuttaa edullisia nettiajanvarausjärjestelmiä yrityksille. Yhden hengen yritykselle nettiajanvaraus maksaa ainoastaan 20€ kuussa, suuremmille yrityksille +10€ per lisätyöntekijä.

Haluatko kuulla lisää? Laita sähköpostia osoitteeseen henna.kontturi@rockingfuture.com tai soita 050 464 0274, niin sovitaan tapaaminen asian tiimoilta!


RockingFuturen blogi on avattu!

Blogi, jossa ei nuoleskella ketään, eikä jätetä mitään sanomatta. Kaiken takana on palava halu auttaa ihmisiä. Lähimpänä sydäntä ovat yrittäjäkollegat. Mukavia lukuhetkiä, saat itse päättää, vihaatko vai rakastatko !

Saa kommentoida, otan kaiken palautteen ilolla vastaan!

http://rokkiamarkkinointiin.blogspot.fi/


Uutta RockingFuturella:

Tunnin ilmainen markkinointikonsultaatio!

Konsultaation aikana käymme yhdessä läpi yrityksenne nykytilannetta myynnin ja markkinoinnin suhteen ja annamme kullanarvoisia vinkkejä tulevaisuutta ajatellen. Saat tietoa mm. siitä, mitkä markkinointikanavat ovat toimivimpia juuri Sinun yrityksellesi ja mikä markkinoinnin saralla on juuri nyt kuuminta hottia! Varaa aikasi konsultaatioon sähköpostitse henna.kontturi@rockingfuture.com.Menneet tapahtumat:


20.7.-31.8.2015 RockingFuturen Instagramissa pyörii huikea kesäsarja Rock The Mikkeli, jossa esitellään mikkeliläisiä yrittäjiä / yrityksiä, joilta löytyy kunnon ROCK-asennetta! Seuraa meitä siis Instassa, jos uskallat!

VAROITUS! Sarja sisältää materiaalia, joka saattaa järkyttää, jos piposi on liian kireällä. Vältyt materiaalilta ainoastaan lopettamalla välittömästi sosiaalisen median käytön. Kokonaan. Ja meillä muilla käynnistyy Instassa HUIKEAT bileet 20.7.
Siis 20.7.
ROCK THE MIKKELI!!!!!!

P.s. Jos Sinulta tai yritykseltäsi löytyy etsimäämme Asennetta, niin heitäpä meille sähköpostitse asiasta jotain todistusaineistoa osoitteeseen henna.kontturi@rockingfuture.com ja saatamme pian pärähtää juuri Sinun yritykseesi räpsimään kuvia meiningistä. Tai sitten emme. Pitsinnypläystouhun haistamme nimittäin jo kaukaa. Näillä mennään!

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Kiinnostaisiko opiskella saksan kieltä kesän aikana?

RockingFuture tarjoaa kesän aikana kahdenlaisia kursseja yksityisopetuksena:


TEHOKURSSI 160€

Sis. alkutapaamisen + lähtötasotestin

10h supertehokasta lähiopetusta

yhden välikokeen

kotitehtävät jokaisen lähiopetuskerran jälkeen + niiden

yksityiskohtaisen läpikäymisen seuraavalla kerralla

oppimateriaalit

lopputestin

OPI SAKSAA RENNOSTI 150€

Sopii sinulle, jolla nousee karvat pystyyn kielioppisäännöistä ja jolle pänttääminen ei maistu. Tällä kurssilla keskitytään oppimaan saksaa hauskasti, huumorin sävyttämänä. :)

Sis. alkutapaamisen

12h opetusta rennossa ympäristössä (rannalla, terassilla, tms.)

Lisäksi yksi tapaamiskerta (2h), jolloin tutustumme saksalaiseen

kulttuuriin mm. saksalaista musiikkia kuunnellen (sis. pientä Saksa-

teemaista tarjoilua)

Molempien kurssien aikataulut ja tuntien pitopaikat ovat sovittavissa täysin sinun kalenterisi ja toiveidesi mukaan! Molemmat kurssit sopivat kaikenikäisille.

Hinnat ovat ensi kesän kampanjahintoja ja ovat voimassa 11.5.2015 - 13.9.2015 tapahtuvassa opetuksessa.

Ota yhteyttä! Sovitaan tapaaminen vaikkapa kahvikupposen äärelle ja jutustellaan aiheesta lisää :)

Tapaamisiin!


RockingFuture

FM Henna Kontturi

henna.kontturi@rockingfuture.com

puh. 050 464 0274

Facebook: RockingFuture

Voit olla yhteydessä myös WhatsAppin kautta.


31.03.2015 klo 18-20 Markkinoinnin perusteet -tehokoulutus Mikkelissä

Kahden tunnin tehokoulutus markkinoinnin perusteista aloittaville yrittäjille tai niille, jotka haluavat päivittää markkinointitaitojaan.

Illan aikana käydään läpi mm. seuraavat asiat:

- Markkinoinnin merkitys liiketoiminnalle
- Kuinka suunnittelen markkinointini?
- Mistä apua markkinoinnin toteuttamiseen?
- Markkinointi sosiaalisessa mediassa
- Google AdWords -mainonta
- Nettisivut ja markkinointimateriaalit
- Sähköpostimarkkinointi
- Muu markkinointi (printtimainonta, face-to-face -markkinointi, asiakastilaisuudet)

Hinta 25€ + alv / hlö

ILMOITTAUTUMISET TO 26.3.2015 KLO 16 MENNESSÄ SÄHKÖPOSTITSE henna.kontturi@rockingfuture.com.

Lisätietoja koulutuksesta:

henna.kontturi@rockingfuture.com
tai
puh. 050 464 0274

Tervetuloa!

RockingFuture
Henna Kontturi
www.rockingfuture.com
henna.kontturi@rockingfuture.com
puh. 050 464 0274