AjankohtaistaTIETOSUOJASELOSTE


Rekisterinpitäjä:
Tmi RockingFuture (y-tunnus 2676141-4)
Yhteyshenkilö rekisteriasioissa: Henna Kontturi, henna.kontturi@rockingfuture.com

Rekisterin nimi:

RockingFuturen asiakas- ja yhteistyökumppanirekisteri


Rekisterin käyttötarkoitus:


Asiakkuus- ja yhteistyökumppanuussuhteiden kokonaisvaltainen hoitaminen sovittujen periaatteiden mukaisesti

Rekisterin käyttäjät ja tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille


Rekisterin tietoihin on pääsy ainoastaan RockingFuturella. Tietoja luovutetaan kolmansille osapuolille tarvittaessa ainoastaan silloin, jos tästäon erikseen asianomaisen henkilön/yrityksen kanssa sovittu.

Asiakkaan oikeudet


Rekisterissä olevilla henkilöillä/yrityksillä on milloin tahansa oikeus pyytää tietojensa poistoa rekisteristä tai pyytää muokkaamaan tietojaan.


___________________________________________________________________________________________________________RockingFuturen ja Klipsuttimen yhteistyö jatkuu!

Suomessa valmistettu Klipsutin on pieni ja kaunis apuväline arjen tai juhlan pukeutumiseen.

Klipsuttimen avulla voit pitää neuleen kauniisti kiinnitettynä, antaa lempimekollesi uutta ryhtiä, nostaa pitkän hameen helmaa tai kiinnittää ID-kortin näppärästi. Pieni ja kaunis Klipsutin tarjoaa uskomattoman paljon käyttötarkoituksia. Lue lisää
Haluatko Klipsuttimen jälleenmyyjäksi? Laita sähköpostia henna@klipsutin.fi.

____________________________________________________________________________________________________________


Hei yrittäjä!


Onko kiire ja stressi? Tiesitkö, että somemarkkinoinnin voi myös ulkoistaa? Edullisesti, joko kokonaan tai osittain. On tuhat kertaa parempi, että ammattilainen hoitaa somemarkkinointisi tyylillä kuin että itse tuskailet sen kanssa, menetät hermosi ja että se pahimmassa tapauksessa jää kokonaan hoitamatta.


On täysin normaalia, että yrittäjän aika ja jaksaminen eivät riitä kaikkeen. Siksi RockingFuture tarjoaakin Sinulle apuaan!


Sosiaalisen median hoidon ulkoistaminen ei ole kallista ja se kannattaa takuuvarmasti silloin, jos Sinusta vähänkään tuntuu siltä, että somemarkkinointisi on hunningolla tai että se vie liikaa aikaasi. RockinFuture tekee kaikkensa yrityksesi parhaan mahdollisen somenäkyvyyden eteen!

Ota yhteyttä jo tänään joko sähköpostitse henna.kontturi@rockingfuture.com tai RockingFuturen Facebookin kautta. Asuitpa missä päin Suomea hyvänsä, saamme somemarkkinointisi varmasti rullaamaan sujuvasti!

_______________________________________________________________________________________________________


Markkinoinnin saralla kuuminta hottia on nyt ehdottomasti kokemusmarkkinointi!


Ihmiset haluavat lukea ja kuulla aitoja kokemuksia yrityksesi tuotteista / palveluista. He haluavat nähdä kuvia aidoista tilanteista ja tavallisista ihmisistä käyttämässä tuotteita. Heidän täytyy pystyä samaistumaan näihin ihmisiin ennen ostopäätöksen tekemistä. Heidän täytyy inspiroitua, yllättyä ja mikä tärkeintä: ryhtyä tuumasta toimeen. Eli yrityksesi toimialasta ja –tavasta riippuen joko marssia myymälääsi ostamaan tuotteesi, mennä nettiin tilaamaan tuotteesi/palvelusi tai ottaa puhelin käteen ja soittaa sinulle.

Kokemusmarkkinointi on kerrontaa ihmiseltä ihmisille. Päästä kokemusmarkkinoinnin ammattilainen yksin tai tiimeineen sisään yritykseesikokemaan, aistimaan, tuntemaan, maistamaan, haistamaan ja anna hänen kirjoittaakokemastaan! Saat kaiken kokoamani materiaalin kuvineen ja videoineen vapaaseen käyttöösi. Voit hyödyntää sitä nettisivuillasi, sosiaalisen median kanavissasi, esitteissäsi ja kaikessa muussa mainonnassasi.

Samalla saat minulta myös apua materiaalin hyödyntämiseen tai voin halutessasi hoitaa siihen liittyvät asiat ihan konkreettisestikin, jolloin hommat hoituvat sujuvasti. Jos ja kun toteat kokemusmarkkinoinnin toimivaksi, olen mielelläni apunasi myös jatkossa. Laitetaan yhdessä uudet, elämykselliset tuulet puhaltamaan yrityksessäsi!

Kiinnostuitko? Soita tai laita sähköpostia, niin kerron lisää.________________________________________________________________________________________________________________

Tunnin ilmainen markkinointikonsultaatio!

Kyllä, luit oikein. RockingFuture tarjoaa yrityksellesi tämän täysin ilmaiseksi! Konsultaation aikana käymme yhdessä läpi yrityksenne nykytilannetta myynnin ja markkinoinnin suhteen ja annamme kullanarvoisia vinkkejä tulevaisuutta ajatellen. Saat tietoa mm. siitä, mitkä markkinointikanavat ovat toimivimpia juuri Sinun yrityksellesi ja mikä markkinoinnin saralla on juuri nyt kuuminta hottia! Varaa aikasi konsultaatioon sähköpostitse henna.kontturi@rockingfuture.com.